J U L I A // B O M A N

TIME WILL TELL TIME WILL KNOW

Kategori: TJEJEN


Hej, läget är sådär. Min Mac är som ni kanske vet, sönder. Dator nr 2 i huset har slutat fungera samt är överbelastad, och datorn jag skriver på nu är så seg att det hitills tagit 10 min att ta sig in på internet och skriva detta.

Men ska försöka blogga så mycket jag kan, min blogg.se-app kan inte ladda upp bilder (fattar ej varför), men jag kmr lägga upp små inlägg här och där.

Nästa vecka ska Federales vara förband till Deportees på teatern i Eskilstuna. Det kan vara så att det blir vår sista spelning någonsin, sorgligt men fint att vi avslutar det på topp.
Dagen efter ska designern Camilla Wellton ha sin vip-kväll för sin 10-dagars utställning som vår kurs jobbat med. VÄLDIGT stressigt just nu. Men men.

Så länge, puss på er.
/Julia

TERAPI I VÄNTAN

Kategori: NATTEN

image descriptionimage description

OUSCH

Kategori: TJEJEN


Hej. Försöker fokusera på bra saker. Går sådär. Ska kämpa vidare.
Idag skickade jag in bilder på mitt sår till försäkringskassan. Det är över ett år sedan det hände, och jag vet fortfarande inte hur jag fått det. Super___skoj.
Så här såg det ut dagen efter att det hänt:


en månad efter:

och så idag:


trodde faktiskt att det skulle ha läkt bättre på ett år. Hoppas att det bleks mer. Det äckligaste är att den blir mörklila när jag fryser.
Jag vet, väldens mysigaste blogg. Men ville bara skriva om det.

Hej

Kategori: TJEJEN

Hej. Jag kommer inte skriva här på ett tag. Min dator har gått sönder så jag kan inte skriva. Sen har jag också gjort mitt livs största misstag som kommer att följa mig hur länge som helst. Har nog aldrig mått så dåligt som jag gör nu. Men jag återkommer. Tills vidare, ta hand om er. Kram

GODMORGON STHLM

Kategori: MUSIKEN

Hejhej, jag är i Stockholm igen. Det är ej sol ute och jag är lite förkyld. Suck.

LOIS ÄR HEMMA!

Kategori: NATTEN

:))))

SILENCE

Kategori: DAGEN

Godmorgon, idag åker jag till Stockholm!

SUN

Kategori: DAGEN

Hey! Idag ska jag till AF (super___kul), sen plugga sen jobba aaah. Stress. Wä. Puss hej ses sen.

ISLANDS & SHORES

Kategori: TJEJEN

FEIST

Kategori: MUSIKEN

Tycker verkligen att Feist har gjort en av de bästa skivorna i år. Helt sinnes, SINNES.

JUST ANOTHER YOUTH

Kategori: NATTEN

Idag lärde jag mig photoshop på Macbooken så nu kommer jag kunna blogga mer. Äntligen. Ska sätta mig direkt med en film som kommer att höra ihop med den lille hemlisen. Men mer om det sen.
pusspuss fina ni.

'

Kategori: TJEJEN

hej. har ingen lust att skriva. det kommer bara bli mörker, tro mig. så jag är ledsen för att jag inte orkar just nu. men jag återkommer väl då och då. för det går, verkligen, upp och ner.

X3

Kategori: TJEJEN

Hellu.
Har kommit in i en ond cirkel: Jag bloggar inte, ingen kommenterar och då tänker jag "äh ingen läser ju", sen tittar jag på statistiken och ser att så är inte fallet och så bloggar jag. Dumt av mig tycker jag. Jag själv läser ju massor av bloggar men kommenterar aldrig, även fast jag läser nästan jämt. Dessutom är mina inlägg så tråkiga så jag förstår ju. Men jag har bestämt mig för att från och med nu ta med mig kameran ÖVERALLT. Ta bilder JÄMT. Sen då jävlar. Och så kommer den lilla hemlisen snart också. Är så peppad att jag dör.
Imorgon åker jag till Sthlm igen för lektion, möte, Jakob, Nöjesguidenfezdt och annat kul.
Tar med kameran som sagt.
PUSSPUSS nu ska jag bara lyssna på The Cure för det är så jävla jävla bra.

<3

Kategori: MUSIKEN