J U L I A // B O M A N

THOU/SHALT/ALWAYS/KILL

Kategori: NATTEN

ODD BLOOD

Kategori: TJEJEN

Har färgat håret igen också. Från brunorange till mörkbrunt. Så silkigt, så nöjd. Precis som min jacka. Blir nog standardfärg.
Bisous.

VIDEOFY

Kategori: MUSIKEN

Joy Division et Anna Karina

BREAKFASTCAT

Kategori: DAGEN
Godmorgon. Gjorde finfrukost i morse med kaffe, citronte, ägg, yoghurt med valnötter och honung, brämhults clementinjuice och en kiwi. Helvete kommer inte kunna gå nu. Efter det rageade Bianca hela huset så var tvungen att fota henne. Igår gick hon omkring på bakbenen. Jag köpte nog fel, fick en lemur istället.

Nu ska jag dricka MER kaffe och lyssna på Filip och Fredriks Podcast (att dom ska ut på turné nu är ju bara helt fantastiskt) och sen fortsätter min vecka i Västerås-karantän tills Lördag och sthlm kommer. Under veckan ska jag försöka blogga om precis ingenting.
Puss/J

WOMEN

Kategori: MUSIKEN

FEIST- FEMME FATALE COVER

Kategori: MUSIKEN


Jag är ett stort fan av Feist, de flesta är det. Hennes nya skiva är fantastisk och trots att jag lätt blir uttråkad av långsamma eller lågmälda låtar (jag har helt enkelt dålig smak), så älskar jag "Metals". Synd att hon inte tog med Velvet Underground-covern på Femme fatale. Nu ska jag nog lyssna på denna resten av kvällen (annan dålig musikovana jag har, lyssnar sönder låtar fortast möjligt.)

DAWN OF THE DEAD

Kategori: TJEJEN


Bloggen har legat nere för att jag tänkte bygga om den lite. Plus att inspirationen är noll just nu, men det ska bli ändring på det. I Lördags såg jag och Jakob Sound of Arrows på Slussen, det var fantastiskt. Vill också spela. Snart så. Börjar bli pepp på vad som håller på att byggas upp. _Så_ mycket hemslighetsmakeri här, vet. Det är ju på våren allt händer. Det vet ju alla.
Dags att börja blogga bättre
Puss.

MIN MAT&MIN KATT

Kategori: NATTEN
En insyn i just mitt perfekta liv. Spär på det desto mer genom att dricka öl och kolla på band ikväll. Odrägligt.

HYSH PYSH- "RED" MUSIC VIDEO

Kategori: MUSIKEN

THE PHOTOSHOOT

Kategori: DAGEN

Lekte i movie maker för första gången och gjorde en snabb film från vår fotosession med Camillas kläder. Morgan Norman fortograferade. Nu ska jag göra fler filmer framöver. Och förhoppningsvis bli lite bättre på det. Puss och Godnatt!

HEJ ASSÅ FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPDATE MEN JAG HAR HAFT SAKER ATT GÖRA SOM TEX DETTA:

Kategori: TJEJEN

BIANCA

Kategori: TJEJEN

Nu har jag alltså en kattunge. Hon heter Bianca och är en 11 veckor gammal British shorthair, silver tabby.
Världens gulligaste. Vi hämtade henne idag på Värmdö, och nu bor hon hos oss i Västerås.
Jag förväntade mig att hon skulle springa och gömma sig så fort hon kom hem, men efter att ha sovit 3 timmar i sträck ville hon bli klappad, kliad och lekas med. Helt sjukt social katt, så fluffig och så söt. Nu kommer hon dock hålla mig vaken hela natten, för när vi inte ger henne uppmärksamhet börjar hon skrika och jag är för blödig för att låta bli henne. Men 2012 kunde nog inte fått en bättre start. Världens finaste lilla katt.
/Jules

CAT POWER

Kategori: TJEJENNu drar jag till gymmet och springer bort mina tankar. På Lördag kommer katt och kamera hem. Great success.
Ni får nöja er med webcamporr så länge. Bisous.

IN THE BIG CITY NOTHING HURTS, NOTHING HURTS

Kategori: MUSIKEN


Åh jusste, fyndade den perfekta skinnjackan för 60 spänn på Emmaus. Den äger. Så om jag alltid har samma jacka på varenda jävla bild 2012 och det känns lite creepy så vet ni iaf varför.

Här kommer en sick låt också:

INSTGRM

Kategori: TJEJEN


jag hade orange läppstift


Slog in paketdrack öl med Ruben och lois

Jag och Edi höll i ett rockläger i 3 dagar och lagade 50 portioner mat vaje dag

Återsåg sthlm

Calle var i Vrås så vi åkte till sthlm och shoppade honom en hattbonad

och åt matis

köpte finate armbandet som ser ut som en klocka

calle åkte hem så jag satte mig och väntade på att jakob robin och gusav skulle komma med tåget!

Gustav

träffade leo och jocke på wollmars. alltid lika glasklara


mina fransar till nyår

robin och lois

poppi´n the bottle


sen avslutade vi skitåret 2011 med en riktig skitkväll. själv höll jag mig i skinnet. orkar inte kommentera mer.


första januari var underbar däremot. Att vakna bredvid och hålla om JaKob som jag älskar mest av allt på jorden och se baka pizza och se på the wire hela dagen. Det var allt jag behövde för att må bäst.

här är mina nya skor om bara tåls att använda 3 h åt ggn men är så jävla snygga

och min nya kappa. nu är jag redo för 20-. not.

COME AND GET ME 12

Kategori: TJEJEN


jag 2011

jag 2012
.
Hej. Nytt år och sådär. Och nu är jag faktisk trött på skiten på riktigt. Jag har varit så LÖJLIGT svag år 2011 att jag nästan chockas av mig själv, har knappt känt igen mig själv. Har utnyttjat, låtit mig utnyttjas, varit LAT, varit dum och omogen, och miserabel. Så nu tänker jag lägga all energi på att hitta tillbaka till Julia. Jag måste vara starkare i år, det vet jag. Och jag vet exakt hur jag ska göra. År 2012 har inte tid för att trösta mig, jag måste hjälpa andra som faktiskt har det värre. Annars kommer allt gå åt helvete. Och om jag känner mig själv så tillåter jag inte sånt skit. Om man vill så går det. Börjar redan känna den gamla ilskan, elden i mig igen, den som är så skön, den som hjälper mig att fokusera. Behöver det nu mer än någonsin.
Jag vet att det kommer att bli ett bra år, och åtminstone ett bättre jag.
-
Ska fixa å att jag kan börja posta bilder snart. Puss på er.