J U L I A // B O M A N

WELL HELLO

Kategori: DAGEN

Nu mår man. Jag och min man dricker VR med massa andra folk och så vidare. Imorgon åker jag nog hem till Västerås, tråkigt. Sry för dålig update, men nu så ska allt på datorn funka så nu blir det videos och annat kult.
PUSS/J

CHANÄÄÄL

Kategori: DAGEN

Har lyssnat på Pulp och packat. Nu åker jag till Stockholm igen. Bloggar där. Ajöss!

CUTT OFF- KASABIAN

Kategori: DAGEN

THE HOOD INTERNET

Kategori: DAGEN

Godmorgon. Jag började min morgon med kaffe, Foster the people och Filip och Fredriks podcast (någon mer som brukar lyssna på den? Visst är den bäst?). Nu ska jag packa och ställa i ordning mina saker, för jag kanske åker till Stockholm redan ikväll. Hoppas iaf. Måste göra en film till lektionen och det kan jag inte göra här.
PUSS/J

TRENTEMÖLLER

Kategori: DAGEN

Måste bara visa denna video från när Trentemöller spelar live. Anders Trentemöller är en dansk musiker och producent. När han spelar live har han bla designern och musikern Henrik Vibskob (som vi har läst om på kursen) på trummor, massa synkade dansare på scenen och en tjej som spelar theremin!!! Kolla från 2.37 så blir det nice.
Dagens tips! Dagens tips!

WRITE ME DOWN

Kategori: DAGEN

Cold heart
Are you outside my window?
and i don´t mind to open, cause i know you so well
Cold heart
Have you found someone for me?
Someone broken and lonely
That we can own together

I can´t live without you
But I can´t live with you
Cold heart

Do you want me
(Cold heart)
To Break him?
(Cold heart)
Shall we break him
(Cold heart)
Together?
Driver him crazy?
(Cold heart)
Would you like that?
(Cold heart)
Do you want him
(Cold heart)
To be yours?

Cold heart
(Cold heart)
Cold heart
(Cold heart)

I can´t live without you
But i can´t live with you
-
Skrev en ny låt för ett tag sen som jag ska spela in. Den kan bli det bästa jag gjort.
Nu ska jag lyssna på kasabian, städa rummet, filma till min läxa och längta efter fina Jakob i Stockholm.
Laterzz/J

ÄR DET SÅ? ÄR DET SÅ? ÄR DET SÅ?

Kategori: DAGEN


Shit altså. Folk.

HOW COME YOU NEVER GO THERE- FEIST

Kategori: DAGEN

Vill supergärna spola fram tiden några månader. När jag blir riktigt lycklig. Hatar min gråzon. Vill inte leva i den.

MACBOOK

Kategori: DAGEN


SÅ nu har jag köpt min MacBook. Fin. Så nu blir det nog en DEL photobooth. Ehe.
Jusste, har lagt in fler låtar på min playlist NÄR NATTEN ÄR HÄR! LYSSNA!

D90 FIRST ROUND: STHLM

Kategori: DAGEN


I Lördags ville jag Jakob och Lois äta pizza. Det var nästan sommar ute igen

Jag


Jakob

VinkvällSöndag: Mot Gröna Lund

Det var så NICE. Vi hade gratis inträde och fribiljetter som Robin fått av en kompis. Tänker aldrig mer åka extreme i hela mitt liv, lider av fobi att karusellerna ska gå sönder. Fyfan.

Rob

ah

upptäckte också en tattig fisheye-knapp på kameran som jag kommer ha v ä l d i g t kul med.
-
Nu ska jag bli bra på att fota. Så det så. Puss.

ONS-SÖN INSTAGRAM

Kategori: DAGEN

I Onsdagskväll åkte jag till Stockholm. Slöt direkt upp med Jakob, Leo Jocke och Felix på Wollmars. Sen blev det baba sonic av någon anledning, där jag också träffade Sara!
Joakim och jakob
På Torsdagen hade jag ju lekion hela dagen, anda gången workshop med Elin från märket Ravishing Mad, sjukt intressant. Efter det åkte jag hem till Lois som drack vin och åt nom nom-macka
Sen slutade Jakob jobbet och vi träffades och köpte med oss den godaste sushin någonsin (och nu överdriver jag inte) från Medis. (Akki tror jag det heter)
Det blev Fredagsmorgon. Fin Jakob.
Sen får jag hoppa fram några timmar. Leo hade bjudit oss på inflyttningsfest med temat Broder Daniel. Episkt. Folk drack vin och dansade limbo i hans vardagsrum.
Jakob var BD
Sen fick vi säga hejdå för att åka till Slakthuset och se när Armand spelade. Han var duktig as usuall och Slakthuset var kult.
Och sen var det Lördag och då hände mest ingenting förutom att laga god mat och titta på TV. Och sen blev det söndag och då gick jag Jakob Lois och Robin på gröna lund!!!
Bästa dagarna. Men nu är jag i Vrås med min nya Mac och ska fokusera på viktiga saker.
PUSS/J

hellu

Kategori: DAGEN

Har varit borta ett tag för att jag varit i Stockholm sedan i Onsdags. Men NU kommer jag hem med en D60 jag förstår samt min egna macbook. Så nu blir det en DEL bloggy här framöver. Idag var jag Lois Robin och Jakob på gröna lund btw. Det var episkt. Imorgon åker jag hem och då får ni se lite bilder och förhoppningsvis videos.
Puss/J

THE FEDERALES PÅ SPOTIFY

Kategori: DAGEN


Haha. Äntligen. Lyssna HÄR.

*FATTANTE*

Kategori: DAGEN


Suck. fattar inte d90. Jobbigt. Får öva massa. Får fixa massa roliga videos också. WIH. Idag fick jag reda på en rolig sak som kanske kommer hända snart. Så kul med saker som kanske kommer hända, eller hur? Nu ska jag titta på Landet Brunsås och skriva *viktiga* mail.
PUSS/J

JULIA AND JAKOB LOOKING AT THINGS

Kategori: DAGEN

Dessa är de första bilder från min D90 som jag lägger upp. Jag och Jakon var på vernissage förra veckan. Det var nice och jag hade köpt massa tavlor om jag var rik. Vi hängde med Country och drack öl. Sen bjöd Jakob mig på restaurang. Det var fint.

D´ART

Kategori: DAGENHej. Idag har jag varit hos jobbcoach, övningskört, läst teori och börjat göra min läxa till kursen jag läser. Lite svårt att rita och bygga saker när man inte riktigt har någon riktning att gå i. Förutom sex religion och trots då.

tiden innan jag lär mig hur min d90 fungerar och innan min mac fungerar

Kategori: DAGEN


Onsdag: Stockholm
¨
Fåglar rymde

vi drack vin med Leo Jocke Felix och några till

gick till Boulehallen där borden var gjorda av arkadspel

Jakob + Jocke

Folk spelade rundpingis

Gå till Gullmars

Snygga killen följde med till Västerås

Vi spenderade kvällen med Ruben Karre och diverse andra västeråsare som var på Kulturnatten

Jag satte på mig min partytröja för nu är det kallt i stan

Idag satt jag i soffan.

Hanna och jag i replokalen

Edi och karre på öhrmans.
-
Jag ska snart börja lägga upp episka saker här. ska bara se till att allt är klart först

Updown

Kategori: TJEJEN

Hej. Allt är lite rörigt här. Försöker pussla ihop mitt liv och min framtid lite. Mår inte speciellt bra alls faktiskt. Det är tråkigt att bo i Västerås. Det är tråkigt att Hanna flyttat till London så att vi inte kan ses och bandet läggs på is. det är tråkigt att studiohelvetet aldrig blir klar. Det är tråkigt att ingen teknik i hela huset aldrig funkar så att jag inte kan få någonting gjort. Det är tråkigt att mitt liv är bra 3 dagar i veckan. Det är tråkigt att inte få börja jobba än. Det är tråkigt att känna press. Det är tråkigt att vara mano. Det är så jävla tråkigt.

HEJJJ HEJJJ

Kategori: NATTEN

TJA! Jag är i Paris och dricker vin. Jakob lagar mat åt mig, han är bäst. Ungsrostade rotfrukter och halloumi. njom njom. Sen ska vi träffa 3 sköna dudes igen och ja. Min nya Mac har kommit också. Dör. Den får ni se sen. Då blir det många bilder som de ovanstående kan jag lova.

NI FÅR EN TILL: VÄRLDENS BÄSTA VIDEO

Kategori: MUSIKEN


Ahhh. Jag älskar den. Titta bara.

CHARLOTTE GAINSBOURG

Kategori: MUSIKEN


LONG LOST

Kategori: DAGEN
Hej Finaste,

Jag funderar på att åka till Stockholm redan ikväll så att jag slipper stressa till skolan imorgon. Har tvingat med Klara på kursen för att prova, så måste visa henne vägen hehe. Måste göra en powerpoint till imorgon också och jag är SÅ DÅLIG på det. Kommer bli så fult (längre ner skriver jag om hur urdålig jag är på allt som har med teknik att göra.)
-
Igår natt skrev jag en ny låt som kommer att bli så bra bra bra. Ska spela in 2 eller 3 låtar snart. Sen får vi se vad jag gör med dem. Tillsvidare kan ni ju lyssna på mina gamla låtar på myspace: www.myspace.com/julietesweden . Vet inte ens om myspace funkar längre. Skitsida. När jag blir klar med musiken så blir det soundcloud och sånt där häftigt.
Tar med kameran denna gång,
PUSS/J

PS! Fan vad kul att ni har blivit så många som läser! Vilka är ni?

S N A K E

Kategori: DAGEN
Hejhej! Idag är jag ormig. Dessutom är jag sen till en fika med Amanda. PUSS!

JAG STANNAR MEN JAG SAKTAR INTE NER

Kategori: DAGEN
Bilder jag tog i Italien 2009
-
jag skrev en lång text här först men jag tar den längre fram istället. denna blogg saknar långa texter.

FLOWERBOMB

Kategori: DAGEN
Jag har ju alltid velat ha denna tröja från American Apparel men den är lite onödigt dyr så jag frågade min kära mor om hon kunde sy något liknande. Hon hittade ett glansigt, svart/blått tyg med rosor på. Sen sydde hon denna (jag kan inte sy). Den är mycket tjockare än AA´s och jag känner mig lite som Stinky i Mumindalen när jag har den på mig, men den är både varm och mysig. Får nog lära mig att sy snart.
PUSS/J

snodde lista från Hanna som antagligen snott den av Lois som snott den från någon annan

Kategori: DAGEN

Jag heter Julia Maria Boman. Julia efter Julia Roberts och någon avlägsen släkting som hette Julya har jag fått veta, Maria för att mamma tyckte det var fint och Boman för att min pappa heter det från sin pappa.

 
Jag är för tillfället i ett väldigt stabilt moode. Jag sålde nyss min gamla MAC för 2000 så jag ska köpa en ny av Jakob. Är glad för att jag har lite jobb och lite utbildning och lite pojkvän.

Jag är duktig på att göra musik, uppmuntra folk, lyssna, dansa, äta, simma, och skriva tror jag. Och jag vill vara bra på att laga mat men jag är inte helt säker på om det stämmer.

Jag är jättedålig på att inte få som jag har planerat och ställt in mig på. Jag är dålig på ALLT som har med teknik att göra, det är löjligt. Och så kan jag inte ackord.

Jag läser bloggar jämt, lite olika, läser några av de bloggar som brukar kommentera här, har fått lite vänner genom att blogga faktiskt, det är kul att det kan bli så. Men mest läser jag mina vänners bloggar och jag älskar denna


Jag gillar när man kommer in i ett rum med massa folk som dansar till en låt man älskar och ThE MaGiC StRobElIghT blinkar överallt. Och så gillar jag när folk skrattar.


Jag sjunger jämt

Jag älskar att allt faktiskt ordnar sig och blir bättre, tillslut. Att det är en sanning och ett motto att leva efter. Jag älskar att vakna av att någon man tycker om håller om en och stryker ens hår och jag älskar att se någon i ögonen och bara känna hur hela kroppen domnar av och man bara förvinner för en kort sekund.


Jag önskar att jag får ut något av mitt liv, förblir frisk och att jag kommer ha kontakt med folk jag bryr mig om. Och så önskar jag att jag kommer få äga en hundvalp och en delfin och 3 kattungar. Och att jag får vara lycklig.

Jag är inte speciellt bra på att laga saker. När jag inte förstår något eller inte klarar av det så släpper jag det bara och gör någonting annat.

Jag pratar ofta med lite olika folk. Jag har inte någon speciell som jag pratar med varje dag, förutom Jakob numera då, vilket jag är väldigt glad för.

Jag tycker om valpar och andra små djur. Jag tycker jättemycket om reptiler också, som ormar och ödlor. Jag gillar även sushi, kaffe, matprogram på TV, att lyssna på jättehögmusik hemma och dansa när ingen är hemma.
Jag tycker om Jakob och att spela musik, att dricka öl i solsken och att flyga flygplan.

Jag är beroende av närhet, iaf just nu. Är ingen ensamvarg direkt.

Jag har på mig mina svarta jättevida favoritbyxor och en beigeguldig tröja från Forever 21. Detta altså:


Jag dricker grönt te just nu. Jag dricker kolsyrat vatten ganska mycket också, vilket inte är så bra. Läsk dricker jag inte så ofta.


Jag lyssnar på så mycket. Jag har gjort två Spotify-playlists som jag fyller på då och då. En med Blandade låtar och en med bara gammal musik. HÄR är den med ny musik och HÄR är den med gammal.

Jag blir arg på ganska många olika saker. Jag blir arg på folk som skriker på varandra, och folk som inte kan förlåta, och långsinta personer. Och orättvisa.

Jag är rädd för att gunga, och saker som gungar i allmänhet, typ om någon stöter till en lampa så att den börjar svänga så måste jag stanna den. Panikar annars. Är rädd för döden också.

Jag kan inte förstå varför jag tycker så himla himla mycket om Stockholm egentligen. Folk pratar om New York hit och Berlin dit, men jag känner något för den staden som jag varken känt för New York eller Berlin. Kanske är en bra sak. Varje gång jag är där känns den som att komma hem.

Jag är uppvuxen i Västerås, sen har jag bott i Polen ett tag, Malaysia ett tag och Holland ett tag, men allt det hände innan jag fyllt 7.

Jag har hål i öronen. Bara två. Inte så hardcore.
-
Så. Nu ska jag bli duktig bloggare. PUSSS/J

NATTMUSIK PT.2

Kategori: DAGEN


Jag älskar Cat Power. Jag älskar Joni Mitchell. "Blue" av Joni Mitchell är en fantastisk låt, men jag kommer inte ifrån att jag tycker mer om cat powers cover. Lyssnar alltid på den när jag cyklar hem och det är mörkt. Ni måste lyssna!

FEELS LIKE HOME

Kategori: DAGEN


08.45 i Torsdags tog jag bussen till Stockholm för att börja min kurs.

Älskade kursen, pluggar i samma byggnad som Rytmus så det kändes lite som att vara tillbaka på estet igen. vid halv åtta på kvällen kom jag hem till denna man. Nöjd.

ganska oskön men väldigt sammanfattande bild av kvällen när vi träffade hängde på Wollmars och bonden och träffade Anna.

vet ej när denna bild är tagen hehe

bonden. enligt anna så var "halva södra latin där".

måste bli bättre på att ta mobilbilder när jag inte har kamera med mig. Detta är iaf Fredag kväll när jag satt hos Jakob och väntade på honom, drack rosé och tittade på en fransk actionfilm. Peppen på det.

Senare drog vi till Slakthuset och träffade Klara!

Locke gangsta

Locke normal


Manne doing his thang behind da DJboooze. Favvobilden i år tror jag.

Mustard Pimp spelade också. Det såg vi inte. Men fin kväll var det. Vi gick hem i natten.

På Lördagen åkte jag och Jakob, en timma försenade, för att möta upp Lois och Manne i Vitabergsparken.

Det var sjukaste sommarvärmen och vi bara satt där och njöt

Manne och Lois

När de hade gått så hittade vi ett gäng sköna dudes som vi satt och chillade med i tre timmar, kul när sånt händer. Vid sju åkte vi hem och lagade mat

och pussas lite

Sen blev det Söndag och jag åkte hem till Västerås. Någon flög drake vid Mälaren. Fina dagar.

bisous

Kategori: DAGEN

LITE INSTAGRAM TILL

Kategori: DAGEN


Locke på tunnelbanan

fint

chill i bästa byn

mat och såser

var det nån mer som såg på Breaking news när hunden var med?? Jag dog! Jag vill ha en sån och gosa med och mata. BOOOOOOOOO!


Robin looking at things

drunk @ stora Essingen

i Västerås var det maskerad med filmtema. Från vänster: Lisbeth Salander, Jack Sparrow, dude från this is england och Fresh prince in bel air. Succé.

Jackie Chan. hahahaha.

Scandal Beauty

jag som LiZBeTh och olle som nån i Rocky Horror Picture Show tror jag


notera episk piercing

Fikade med Hanna och annat fint folk igår.

PEOPLE CAN DO THE MOST AMAZING THINGS

Kategori: DAGEN


Hej, imorgon ska jag plugga MoDe. Ba va. Puss på er jag är så glad.

PLAYLIST UPDATE

Kategori: MUSIKEN

Har lagt upp fler låtar på min NÄR NATTEN ÄR HÄR- playlist! Lo-Fi-Fnk, drums-remix och zola jesus plus lite annat bra. LYSSNA!
-
Imorgon åker jag till Stockholm och vet inte alls vad som väntar. Nervös. Wiiehh!
Nu ska jag på möte. Puss/J

STRANGE DAYS

Kategori: DAGEN


Hej. mitt huvud snurrar lite just nu för det händer 100 saker på en dag. Är väldigt glad för det såklart.
Jag har numera en pojkvän som jag tycker väldigt mycket om. Han heter Jakob och bor i Stockholm. Ni känner att få se rätt mycket av honom här framöver. Är glad glad glad.
Idag fick jag reda på att jag kommit in på en kurs i Stockholm och att den börjar i övermorgon. Jag vet inte så mycket om kursen eller något annat överhuvud taget men dit ska jag iallafall.
Sen har jag lite andra saker på g både i musiken och på jobbfronten vilket bara känns fantastiskt. Måste lugna ner mig lite nu och börja planera mitt liv kanske. Saker och ting blir ju aldrig som man tänkt sig, och ibland blir allting bara bättre inom loppet av några timmar.

Shit.
Puss/J

T A K E M E A W A Y

Kategori: DAGEN


I Onsdags åkte jag till stockholm. Jag fotade inte mycket alls. Men när jag kom dit så träffade jag iaf Armand och fick lyssna på slutmastringen av hans nya låt. Mycket mycket bra, det var kul att träffa honom efter sån lång tid.

Sen åkte jag hem till Lois, för hon har flyttat. Hon bor så här


Lois och vin


Flippa lite

Sen åkte vi till Stureby till de skönaste männen

Robin och Jakob och Simon


fin kväll.


dagen efter gav vi oss ut på en promenad.


ingen var ute

B-B


Sen sa jag hejdå till Jakob och gick för att säga hej till Anna

Senare träffade jag Robin och Lois för vi skulle se Armand spela på Fotografiska

Det var fett och mycket folk och fin stämning


Möta upp Jakob för öl och Nachos

skönaste DJ:en på Imperiet

dagen efter fotade jag ingenting för att livet var så bra och jag var så lat. Men på kvällen åkte vi mot lois igen.


äta lite

Sen drog vi till SMK´s hus på stora Essingen på hemmafest. Lois var glad i satan

Frej

Jakob


danzaSissel

Hem. Bästa Stockholm, bästa dagarna.